Inkommande, utkommande pretentiösa livsdiversen som jag inte skyr göra mig emotionell över i tid och otid, minnen och nytt och overkligt att skramla samman och lämna här, för att våga låta glömma i förtroende. Ett schema över en abstrakt resa i en konkret värld, en odyssé i huvudbry. Välkommen!


söndag 28 september 2008

En söndag kväll.


Som vanligt längtar jag till skolan. Känns en smula underligt. Medan andra knappt kan vänta tills de får gå därifrån, hänger jag i princip på låset, så var det i Leksand också. Helgerna var minst roliga:P Tyvärr går det ut över matvanorna. Idag blev det subway, mycket trevlig institution, och goda mackor har de. Haha. Marinda och Maria köpte också mackor där. Deras mackor var stora som en bodybuilderarm. 50 små svenska riksdaler kostade de, lätt dagens tips: Subway mackor.

I helgen invigde vi, vad heter deeee, Stallarna. Stallarna är campus lätt bästa uteställe. Två plan smäckad med glädje. Klasskompis Johan rockade med sitt band vid ett tiden och jag och Johanna stod och diggade tills lamporna tändes. Och jag drack en appletini (sån som JD dricker, i Scrubs, och blir retad av Doctor Cox); Fridas och min interdrink. haha. Minns du?: "Appretiff" haha. Åh, fridis, saknar dig också. Vill ge dig en måne, och er andra också, ni är bäst! och Vicke, Jättepuss! Nu ska jag nattamacka mig, tjabba!

Just det, här ovan ser ni resultatet av sittprojektet. En sittmöbel för ett modernare fjällhotell.

Inga kommentarer: