Inkommande, utkommande pretentiösa livsdiversen som jag inte skyr göra mig emotionell över i tid och otid, minnen och nytt och overkligt att skramla samman och lämna här, för att våga låta glömma i förtroende. Ett schema över en abstrakt resa i en konkret värld, en odyssé i huvudbry. Välkommen!


fredag 5 december 2008

Payment


Efter en intensiv period har mödan gjort sig värd. Fick med beröm godkänt på storyboard och moodboardprojektet, änglar sjunger små fanfarer av lycka i mina öron varje gång jag tänker på det. Samtidigt är jag väldigt långt före i tidsplanneringen, har bara ett häfte kvar att läsa och skriva recension på, och boken på resa med Herodotos att läsa, och jag har gjort klart tre av fyra grafisk design uppgifter. Har två veckor på mig att göra klart den sista (SKIIIITNAJS), och kompletteringen för sittandeprojektet känns inte längre så svår, har haft samtal med miguel och fått en massa info också. Sen har vi haft vårt prat med Sara och lämnat in brevet, säkert fler saker jag fått gjort som jag glömt att nämna nu men skitsamma. Detta kanske känns virrigt att läsa, kanske skriver det mest för mig själv. Så idag firade jag med fika på biblan. Biblan är allt väldigt trevlig. Man pluggar jättebra där, och där är så mysigt. Jag har märkt att min simultankapacitet har blivit enormt mycket bättre, nu när jag haft en sisådär 10 bollar i luften samtidigt. På morgonen tillexempel skjöter sig vissa saker automatiskt. Jackan och skorna flyger på automatiskt och samtidigt utan att jag tänker. samtidigt kan jag med blicken söka efter nycklarna, mycket bra. Simultankapaciteten har inte alltid varit min starka sida. Det kanske är ett släktdrag. Min lillebror kunde inte cykla och prata samtidigt när han var mindra. så fort han öppna truten stannade tramporna, haha!
MINA NYA SKOR ÄR SÖNDER!!! så jäkla kass kvalitet! de har spruckit i en sömm längs sulan så där läcker in vatten när man trampar i det sumpiga gräset här utanför. 1400 kronor räckte tydligen inte. Två veckor höll de. Så det ser ut som om jag får gå och reklamera, skaffa ett par andra skor och "skoskava" mig igenom de första veckorna med dem också. Julen är i alla fall här snart. Nu precis packade jag upp en liten bordsjulgran i plast jag fick av mormor. Gud förbjude vad ful den är! Haha, tänk att plastgranar liksom fortfarande är legitima att ha som substitut för riktiga granar. Well, jag tänker ha kvar denna ohyggliga plastgran ändå. Den är så ful så den är lite rolig. Kanske kan jag skänka den till Skolan.
Magen kurrar, time to go, hörs, hej!

2 kommentarer:

Helene sa...

GRATTIS till framgång, möda ger lön!
Har man gjort sitt bästa kan man inte göra mer! Jag älskar att få "kliva in" på Din sida emellanåt, Du förmedlar glädje! -KRAAAAAM från Lidköping!

Henrik sa...

Tack Helene :D Ni förmedlar glädje ni med Kraaaaamar :D